Bozcaada Bagbozumu Festivali Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik TUR Aktivitesi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: BOZCAADA – RÜZGAR DEĞİRMENLERİ - MERMER BURNU CENEVİZ KALESİ – SUALTI MÜZESİ- RUM MAHALLELERİ - 
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: (Turumuz gece hareket eder)

  • 01.30 KORUPARK ÖNÜ
  • 02.00 BURSA KENT MEYDANI
  • 02.30 GÖRÜKLE 
Kalkış Yerleri: 01.30 KORUPARK ÖNÜ 02.00 BURSA KENT MEYDANI 02.30 GÖRÜKLE
PROGRAM
KAMPANYA BAĞBOZUMU FESTİVALİ GİTMEYEN KALMASIN

Değerli misafirlerimiz; Sizleri belirlenen saat ve duraklardan alarak GezzyTur (gezzytur.com) araçları ile keyifli bir gün için tarihi doku ve özgün mimarisini yıllardır muhafaza eden Bozcaada ‘ya ulaşmak için yola koyuluyoruz. Geyikli iskelesinden 30 dk. feribot yolculuğu sonunda Bozcaada kalesi tüm ihtişamıyla bizi karşılıyor. Bozcaada' ya varışımıza müteakip ada sokaklarını gezmeye başlıyoruz. Korkmaz A.Ş.

Adanın Türk ve Rum mahallelerinde yapacağımız geziden sonra adaya özgü şarapların yapıldığı Talay Şarap Fabrikasını (Bahar çiçeklerinin etrafı sarmasıyla birlikte ilk yeşermeye başlayan kütükler, yaz boyunca olgunlaşan üzümlerin iştah kabartan duruşları, sonbahara doğru etrafı saran bağbozumu heyecanı, feribota ve fabrikalara yetiştirilen kasa kasa üzümler, ada sokaklarını dolduran keskin kokusu ve bir kadehte son bulan yolculuğu... Bir ada şarabı içerken alacağınız keyif, lezzetinin ötesinde işte bu hikayenin canlı tanığı olmanızdan kaynaklanıyor.) Korkmaz A.Ş.

Geziyor ve hediyelik şaraplarımızı alıyoruz. Bozcaada Kalesine kadar uzanan Rum ve Türk Mahallelerinin büyüleyici atmosferinde dolaşıyoruz. Meryem Ana Kilisesi’ni ziyaret ettikten sonra Rüzgâr gülünde hatıra fotoğraflarımızı alıp Bozcaada’nın sembolü haline gelmiş olan Alay Bey ve Köprülü Mehmet Paşa camilerini görüyoruz ve sizlere serbest zaman veriyoruz. Verilen Serbest zamanda büyüleyici Bozcaada Sokaklarını gezebilir. Ya da festivalin tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Verilen serbest zaman sonrasında rehberimizin belirlediği alanda toplanıyor ve dönüşe geçiyoruz. Sizleri tekrar aldığımız noktalara geri bırakarak Bir başka GezzyTur (Gezzytur.com) organizasyonunda görüşünceye dek vedalaşıyoruz. Turumuzun sonu Hoşçakalın. Korkmaz A.Ş.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 16.04.2024 16:19 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.