Abant Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik TUR Aktivitesi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: MAŞUKİYE – SAPANCA GÖLÜ – ABANT GÖLÜ 
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.00 GÖRÜKLE
  • 06.30  KORUPARK ÖNÜ
  • 07.00 KENT MEYDANI
  • 08.30 GEMLİK
  • 09.00 YALOVA
Kalkış Yerleri: 06.00 KORUPARK ÖNÜ 06.30 GÖRÜKLE 07.00 KENT MEYDANI 08.30 GEMLİK 09.00 YALOVA
PROGRAM

Değerli Misafirlerimiz; Sizleri belirtilen saat ve duraklardan alarak GezzyTur araç içi kahvaltı paketi eşliğinde sabah yolculuğuna çıkıyoruz. Saat 09.30 gibi varmış olacağımız adeta cennetten bir köşe olan Maşukiye ’de yaklaşık 2 saat zaman geçiriyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde orman içi parkurumuzu dolaşabilirler, ayrıca Maşukiye 'de dere üzerindeki kafeler de manzaraya karşı sıcak içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz.
Heyecan severler ATV safari motorlar kiralayarak tur atabilirler. İsteyen misafirler ise ZİPLİNE (yamaç dalışı) yapabilirler. Maşukiye gezzymizin ardından Sapanca gölüne doğru hareket ediyoruz. Sapanca Gölü kenarında 1 buçuk saatlik bir serbest zamanımız oluyor. Dileyen misafirlerimiz göl kenarındaki kafelerde oturabilirler.
Sonrasında yeşilin tüm renkleriyle bizleri karşılayacak olan adeta bir tablo görünümündeki Abant Gölüne yola çıkıyoruz. Göl etrafında yürüyerek fayton yâda atlara binerek her köşesinden ayrı bir tablo olan gölü turlayabilirsiniz. Burada geçireceğiniz zaman sizleri şehrin temposundan uzaklaştıracak, doğanın dinginliğini, huzur vericiliğini Abant’ta tam anlamıyla hissedeceksiniz. En son olarak dileyen misafirlerimizle akşam yemeğimizi göl kenarındaki restoranımızda (çorba + salata + meşrubat + karışık ızgara yâda tereyağda alabalık) alıyoruz. (Ekstra)
Saat 18:00 Dönüş yolculuğuna başlıyor 22:30 civarı sizleri aldığımız noktalara geri bırakarak bir daha ki GezzyTur (gezzytur.com) organizasyonları ve gezilerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz. Turumuzun sonu Hoşçakalın.

Rota: Bursa – Maşukiye (147Km), Maşukiye – Sapanca (13Km), Sapanca – Abant  (146Km), Abant - Bursa (311Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: (617Km)
Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur Ücretine Dâhil)
Öğlen Yemeği: Serbest olarak alıyoruz. (Ekstra)
Akşam Yemeği:
Abant’ta (Restoranda balık & ızgara menü 35 TL) olarak alıyoruz. (Ekstra)
Mola Tesisleri:
TÜRSAN Dinlenme Tesisleri

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 20.04.2024 18:39 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.