Güney Ege Rüyası 4 Gece Konaklamalı Tur Programı

HER PAZARTESİ - SALI - ÇARŞAMBA HAREKET

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 6 GECE 7 GÜN (GECE YOLCULUKLARI DAHİL)
KONAKLAMA GÜN SAYISI: 4 GECE KONAKLAMA (YARIM PANSİYON)
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: ESKİ DATÇA – YENİ DATÇA – CAN YÜCEL EVİ – TAŞLIK PALJI - YÜZME MOLASI - HİSARÖNÜ KÖRFEZİ MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU – BENCİK KOYU – DİŞLİCE ADASI – KAMELYA ADASI – BOZBURUN YARIMADASI – KIZKUMU BÜKÜ – BAYIRKÖY - MARMARİS BARLAR SOKAĞI -  AZMAK ÇAYI – GÖKOVA KÖRFEZİ TEKNE TURU – AKYAKA KASABASI - KLEOPATRA PLAJI – SEDİR ADASI – GELİBOLU ADASI – LACİVERT KOY - BODRUM MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU - MYDOS KAPISI – ZEKİ MÜREN EVİ -  DİDİM – APOLLON TAPINAĞI - DİDİM ALTINKUM PLAJI - YÜZME MOLASI - EFES ANTİK KENTİ - ŞİRİNCE – ESKİ RUM EVLERİ – ŞİRİNCE ŞARAPLARI
KALKIŞ SAATLERİ VE DURAKLARI: GECE HAREKET EDER (Tur kalkış tarihinin önceki gecesi)

  • 23.00 KORUPARK ÖNÜ 
  • 23.30 KETN MEYDANI
  • 23:35 SIRAMEŞELER METRO İST.
  • 23:40 ACEMLER METRO İST.
  • 23:45 NİLÜFER METRO İST.
  • 23:45 BEŞEVLER METRO İST.
  • 23:50 KÜÇÜK SANAYİ METRO İST.
  • 23:50 ÖZDİLEK PARK AVM ÖZLÜCE
  • 23:55 ÜNİVERSİTE METRO İST.
  • 00.00 GÖRÜKLE
  • 01.00 MUSTAFA KEMAL PAŞA TERMİNAL ÖNÜ
  • 02:00 SUSURLUK YASA DİNLENME TEHSİSİ
  • 02:45 BALIKESİR TERMİNAL ÖNÜ
Kalkış Yerleri: • 23.00 KORUPARK ÖNÜ • 23.30 KETN MEYDANI • 23:35 SIRAMEŞELER METRO İST. • 23:40 ACEMLER METRO İST. • 23:45 NİLÜFER METRO İST. • 23:45 BEŞEVLER METRO İST. • 23:50 KÜÇÜK SANAYİ METRO İST. • 23:50 ÖZDİLEK PARK AVM ÖZLÜCE • 23:55 ÜNİVERSİTE METRO İST. • 00.00 GÖRÜKLE • 01.00 MUSTAFA KEMAL PAŞA TERMİNAL ÖNÜ • 02:00 SUSURLUK YASA DİNLENME TEHSİSİ • 02:45 BALIKESİR TERMİNAL ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: GECE YOLCULUĞU TURA BAŞLAMA

6 GECE 7 GÜN 4 GECE OTEL KONAKLAMASI
DATÇA, MARMARİS, DİDİM VE BODRUM AYNI TURDA
Bodrum, Azmak Çayı, Gökova Körfezi 
Hisar önü Mavi Yolculuk Tekne Turları 
Datça'yı Görme İmkânı

3 Tane Mavi Yolculuk Tekne Turları (Ekstra)
2 Gece Marmaris, 2 Gece Bodrum Konaklama
Mavi İle Yeşilin Buluştuğu Kıyılara Yolculuk
Doğa, Tarih, Deniz, Kum, Güneş, Heyecan
Değerli Misafirlerimiz; Gece belirtilen saat ve hareket noktalarından sizleri alarak GezzyTur (gezzytur.com) araç içi ikramları eşliğinde gece yolculuğuna çıkıyor ve turumuza başlıyoruz. 

 



2 Gün: ESKİ DATÇA- YENİ DATÇA- CAN YÜCEL EVİ- TAŞLIK PLAJI- YÜZME MOLASI

Değerli misafirlerimiz, belirtilen noktalardan sizleri otobüsümüze alıyoruz. Otobüsümüzde sizlere ikram edeceğimiz ikramlarımız eşliğinde Bursa – Balıkesir güzergâhını takiben İzmir’e hareket ediyoruz. Sabah 08.30 – 09.00 saatleri arasında İzmir’e ulaşıyoruz. Rehberimizin belirleyeceği bir noktada serbest kahvaltı molası veriyoruz.  Korkmaz A.Ş.
Kahvaltının ardından ilk durağımız Türk filmlerinde görebileceğiniz güzellikte bir ağaç tüneli olan Âşıklar Yolu olacak. Aşk üzerine dileklerimizi Âşıklar Yolunda tutup grup fotoğrafı çektiriyoruz. Ardından Marmaris’in en ucunda bulunan Ege Denizi ile Akdeniz’in Sınır Noktası Can Yücel’in ismi ile özdeşleşmiş Eski Datça’ya varıyoruz. Eski Datça’da Taş Binalar arasından yürüyerek Can YÜCEL Evini gördükten sonra, Yeni Datça’ya geçiyoruz. Burada, Taşlık Plajında vereceğimiz yüzme molamızın ardından otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Rehberimizin Belirleyeceği Bir Noktada Ekstra Olarak Alınacaktır.  (Ekstra)
Öğle Yemeği: Datça Restoran Serbest Menu (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Bursa- Aşıklar Yolu (311 Km) Aşıklar Yolu- Datça (85 Km) Datça – Marmaris (50 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 446 Km
Otele Giriş Saati: 19.00



3 Gün: HİSARÖNÜ KÖRFEZİ MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU- BENCİK KOYU- DİŞLİCE ADASI- KAMELYA ADASI- BOZBURUN YARIMADASI- KIZKUMU BÜKÜ- BAYIRKÖY- MARMARİS BARLAR SOKAĞI

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Hisarönü Körfezi Tekne Turumuza (1.Tekne Turu) çıkıyoruz. (Ekstra) Datça Yarımadasının en ince noktası olan Bencik Koyu, ilginç kaya şekillerinden ismini alan Dişlice Adası ve 150 yıllık manastırı ile meşhur olan Kamelya Adasında doğal güzellikler eşliğinde yüzme molaları veriyoruz. Bu turumuzda Bozburun Yarımadasının dalgalarla oluşmuş ilginç kaya şekilleri, denizin muhteşem lacivertliği ve koylardaki ağaçların suya yansımış yeşili ile dipteki kumun sarı rengi sizi büyüleyecek. Sonrasında Kız Kumu Büküne gidiyoruz. Burada denizin içinde doğru 200 metre yürüdükten sonra, çam ballarıyla meşhur Bakırköy’e gidip çeşitli balların tadına bakıp, 2000 yıllık asırlık çınarın etrafında dolaşırken, gözleme yiyip ayranlarımızı yudumlayarak günün yorgunluğunu atıyoruz Marmaris Şehir Turu ardından otele geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. Arzu eden konuklarımızı Marmaris Barlar Sokağına götürüyoruz. (Ekstra) Gece Hayatına inanamayacaksınız. Korkmaz A.Ş.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Hisarönü Tekne: Tavuk Izgara, Pilav, Salata (Ekstra Tekne Ücretine Dahildir.)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.

Rota: Otel – Hisarönü Koyu (20 Km) Hisarönü Koyu – Otel (20 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 40 Km
Otele Giriş Saati: 19.00 Korkmaz A.Ş.



4 Gün: AZMAK ÇAYI- GÖKOVA KÖRFEZİ TEKNE TURU- AKYAKA KASABASI- KLEOPATRA PLAJI- SEDİR ADASI- GELİBOLU ADASI- LACİVERT KOY

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Gökova’ya hareket ediyoruz. Azmak Çayı’ndan körfeze doğru bir gezinti yapıyoruz. Akyaka’nın güzelliklerini görünce “biz neden burada yaşamıyoruz” diyeceksiniz. Bölgenin doğal güzelliği daha hafızanızdan silinmeden, Gökova Tekne Turumuza (2. Tekne Turu) çıkıyoruz. (Ekstra)  Korkmaz A.Ş.
Tekne turumuzda Gelibolu Adası, İncekum, Sualtı Mağaraları, Lacivert Koy başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarının ardından Sedir Adası’na gidiyoruz. Sedir Adası’nda verilen molanın ardından Akyaka’ya geri dönüyoruz. Akyaka Beldesinden bedenen ayrılırken ruhumuzu da Gökova Körfezi’nde bırakıyor ve Bodrum’a hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Gökova Tekne: Izgara Tavuk ve Köfte, Makarna, Salata, Karpuz (Ekstra Tekne Ücretine Dahildir.)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.

Rota: Otel- Akyaka (100 km) Akyaka – Bodrum (135 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 235 Km
Otele Giriş Saati: 19.00



5 Gün: BODRUM MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU- MYDOS KAPISI- ZEKİ MÜREN EVİ

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, sanat güneşimiz Zeki Müren’in uzun yıllar ikamet ettiği ve şu anda müze olarak kullanılan evini ziyaret ediyoruz. Bodrum denince herkesin keyif aldığı ve hissettiği farklıdır. Lakin Tekne Turu ve koyları biraz daha göze çarpmaktadır. Bodrum Tekne Turumuza (3.Tekne Turu) çıkıyoruz. Tekne Turumuzda, Akvaryum Koyu, Bağla Koyu, Camel Beach başlıca göreceğimiz yerler olacak. Bu noktalarda vereceğimiz yüzme molalarımızın ardından Mydos Kapısı ve Antik Tiyatroyu gezdikten sonra otelimize geri dönüyoruz. Arzu eden konuklarımıza Bodrum Geceleri ve Barlar Turu (Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Bodrum Tekne: Tavuk, Salata, Makarna Tur Ücretine Dâhildir
Konaklama: Otelde Alınacak Olup, Tur Ücretine Dâhildir.
Rota: Çevre Gezileri (25 km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 25 Km
Otele Giriş Saati: 19.00,



6 Gün: DİDİM- APOLLON TAPINAĞI- DİDİM ALTINKUM PLAJI- YÜZME MOLASI- EFES ANTİK KENTİ- ŞİRİNCE- ESKİ RUM EVLERİ- ŞİRİNCE ŞARAPLARI

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında, Didim’e hareket ediyoruz. Yol üzerinde Bafa Gölü’nde çay molası veriyoruz. Ardından Didim denince ilk akla gelen; antik dönemin en büyük üç tapınağından birisi ve zamanının en önemli kehanet merkezi olan Didim Apollon Tapınağı’nı geziyoruz. Sonrasında Didim'in en gözde plajı Altınkum Plajı’nda yüzme molası veriyoruz. Didim şehir merkezinde verilen molamızın ardından Efes Antik Kenti’ne hareket ediyoruz. Burada Arcadiane Caddesi, Tiyatro, Küretler Caddesi, Memmius Anıtı, Herakles Kapısı, Traian Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Scholastika Hamamları, Gymnasion, Ticaret Agorası, Odeon, Parlamento Binası, Mozaikli Kaldırım, Paleastra göreceğimiz yerler arasında olacaktır. Efes Antik Kenti gezimizin ardından Şarabı ve eski Rum evleri ile meşhur, kendinizi düşsel bir ülkedeymiş gibi hayal edeceğiniz, evleri, sokakları ve insanları ile sizleri kendine çeken Şirince'ye hareket ediyoruz. Burada köy içindeki küçük gezintinin ardından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Korkmaz A.Ş.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. Tur Ücretine Dâhildir
Öğle Yemeği: Didim Restaurant: Günün Balığı ve Açık Büfe (Ekstra)
Akşam Yemeği: Rehberimizin Belirleyeceği Bir Noktada (Ekstra)Olarak Alınacaktır.

Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR.
Rota: Otel – Bafa Gölü (91 Km) Bafa Gölü- Didim Apollon Tapınağı (30 Km) Apollon Tapınağı – Altınkum Plajı (5 Km) Didim – Selçuk (90 Km) Selçuk – Şirince (10 Km) Şirince – İstanbul (389 Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 615 Km Korkmaz A.Ş.



7 Gün: DÖNÜŞ YOLCULUĞU

Değerli misafirlerimiz, sabah 06.00- 07.00 saatlerinde arasında, bir başka GezzyTur (gezzytur.com) organizasyonunda buluşmak üzere, sizleri aldığımız noktalara bırakıyor ve üzülerek sizlerle vedalaşıyoruz. Hoşçakalın...

Toplam Tur Mesafesi: 1361 Km



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.04.2024 17:51 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.