Gizemli Likya Turu 2 Gece Konaklamalı Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ:  3 GECE 4 GÜN (GECE YOLCULUKLARI DAHİL)

KONAKLAMA GÜN SAYISI: 2 GECE KONAKLAMA (YARIM PANSİYON)
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: GÖKOVA KÖRFEZİ - AKKAYA KASABASI - AZMAK ÇAYI - GÖKOVA - GELİBOLU ADASI - İNCE KUM SU ALTI MAĞARALARI - LACİVERT KOY BOL YÜZME MOLASI - SEDİR ADASI - KLEOPATRA PLAJI - FETHİYE - ÖLÜDENİZ - KELEBEKLER VADİSİ - SOĞUK SU - ST. NİCHOLAS ADASI, CAMEL BEACH AKVARYUM KOYU - BABADAĞ - BELCEKIZ KOYU - KAYAKÖY -   KAUNOS ANTİK ŞEHRİ - DALYAN - İZTUZU PLAJI - KAUNOS KRAL KAYA MEZARLARI 
KALKIŞ SAATLERİ VE DURAKLARI: GECE HAREKET EDER (Tur kalkış tarihinin önceki gecesi)

  • 23.00 KORUPARK ÖNÜ 
  • 23.30 KETN MEYDANI
  • 23:35 SIRAMEŞELER METRO İST.
  • 23:40 ACEMLER METRO İST.
  • 23:45 NİLÜFER METRO İST.
  • 23:45 BEŞEVLER METRO İST.
  • 23:50 KÜÇÜK SANAYİ METRO İST.
  • 23:50 ÖZDİLEK PARK AVM ÖZLÜCE
  • 23:55 ÜNİVERSİTE METRO İST.
  • 00.00 GÖRÜKLE
  • 01.00 MUSTAFA KEMAL PAŞA TERMİNAL ÖNÜ
  • 02:00 SUSURLUK YASA DİNLENME TEHSİSİ
  • 02:45 BALIKESİR TERMİNAL ÖNÜ

 

 

Bursa Fethiye gidiş-dönüş dahil tur programı.3 gün boyunca çeşitli aktivitelere katılma fırsatı! Akyaka'da Gökova Tekne Turu ile Tam Gün Mavi Yolculuk! Sedir adası - Kleopatra plajı, ÖlüDeniz plajı, Kelebekler Vadisi gibi turkuaz denizde yüzme imkanı! Jeep Safari - Saklıkent Kanyonu ve SecretKent Şelalesi ile gün boyu eğlence! Adrenalin severler için yamaç paraşütü fırsatı! Sazlıklar arasında tekne ile gezebileceğiniz, Caretta Carettalarıyla ünlü İztuzu Plajı'nda yüzebileceğiniz, Kral Mezarlıklarını görebileceğiniz Dalyan Tekne Turu Fırsatı! Konaklama günü boyunca kahvaltı ve yarım pansiyon hizmet!

Kalkış Yerleri: • 23.00 KORUPARK ÖNÜ • 23.30 KENT MEYDANI • 23:35 SIRAMEŞELER METRO İST. • 23:40 ACEMLER METRO İST. • 23:45 NİLÜFER METRO İST. • 23:45 BEŞEVLER METRO İST. • 23:50 KÜÇÜK SANAYİ METRO İST. • 23:50 ÖZDİLEK PARK AVM ÖZLÜCE • 23:55 ÜNİVERSİTE METRO İST. • 00.00 GÖRÜKLE • 01.00 MUSTAFA KEMAL PAŞA TERMİNAL ÖNÜ • 02:00 SUSURLUK YASA DİNLENME TEHSİSİ • 02:45 BALIKESİR TERMİNAL ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: GECE YOLCULUĞU İLE TURA BAŞLAMA

Değerli misafirlerimiz, belirtilen saat ve duraklardan hareket ile gece yolculuğumuz başlıyor. GEZZYTUR (gezzytur.com) araç içi ikramlarımız eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.



2 Gün: AZMAK ÇAYI TEKNE TURU- GÖKOVA KÖRFEZİ TEKNE TURU- AKYAKA KASABASI- KLEOPATRA PLAJI- SEDİR ADASI- GELİBOLU ADASI- LACİVERT KOY- FETHİYE

Yol üzerinde verilen molalar sabahın erken saatlerinde Aydın - Çine - Muğla üzerinden yöre insanının deyimiyle "deve bağırtan" olarak da bilinen Sakar Geçidi`ne ulaşıyoruz. Batı Menteşe Dağları`nın eteklerinden Akyaka`ya inerken Gökova körfezinin güzelliğini panoramik olarak fotoğraflama imkânı buluyoruz. Daha sonrasında evleriyle mimarlık ödülüne sahip olan, Akyaka beldesine geliyoruz. Buradan Gökova tekne turumuzu yapmak için teknemize biniyoruz. Denizler tanrısı Posedion`un sarayına ev sahipliği yapan, Mısır Kraliçesi Kleopatra`nın hayranlık duyup kendi adını verdiği plajı bünyesinde barındıran, Jacques Cousteau`nun deyimiyle "dünyanın cenneti" dediği Gökova`nın el değmemiş koylarını gezmeye başlıyoruz. Gelibolu Adası, Zeytinli Koyu, Kleopatra Plajı, Sedir Adası, İncekum, Lacivert Koy demir atıp yüzeceğimiz koylar arasında. (Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir.) Gün batımına doğru bitecek olan bu eşsiz günün ardından Akyaka beldesine geri dönüyoruz. Daha sonra buradan ayrılarak Fethiye`deki otelimize gidiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 

ÖNEMLİ NOT : Programımız ilk gün otele giriş yapmadan Gökova’da tekne turu ile başlayacağından misafirlerimizin yanlarında gerekli eşyalarını bulundurmaları gerekmektedir.

 

Sabah Kahvaltısı: Güzergâhımız üzerinde uygun bir tesiste alınacaktır. (Ekstra)

Öğle Yemeği: Tekne'de menü olarak alınacaktır.(Ekstra)

Sabah Kahvaltısı: Yol üzerinde  Serbest Olarak Alınacak (Tur Ücretine Dahil Değildir)   
Öğle Yemeği: Izgara Tavuk veya Köfte, Makarna, Salata, Karpuz (Tur Ücretine Dahil Değildir)
Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup (Tur Ücretine Dahildir) Korkmaz A.Ş.

Konaklama: FETHİYE otellerinde Gerçekleştirilecektir.
Mola Tesisleri: Susurluk Yasa Tesisleri ve İzmir- Aydın Otobanı Varan Dinlenme Tesisleri
Tekne Turu: 1.Tekne Turu Gökova Tekne turu  (Ekstra)



3 Gün: KELEBEKLER VADİSİ MAVİ YOLCULUK TEKNE TURU- ÖLÜDENİZ- ST. NICHOLAS ADASI- CAMEL BEACH- AKVARYUM KOYU- YÜZME MOLALARI-

Değerli misafirlerimiz, sabah otelimizde alacağımız açık büfe kahvaltı sonrasında,

1. Program

İsteyen misafirlerimiz Ölüdeniz ’den teknemize binerek denizin mavisiyle kucaklaşıp ve eğer şanslıysanız Tiger Kelebeklerini ’de görebileceğiniz turumuza başlıyoruz. Kelebekler Vadisi Turumuza (2.Tekne Turu) çıkıyoruz. (Ekstra) Sabah otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından Oniki Adalar tekne turuna katılmak için otelimizden ayrılıyoruz. Fethiye Marina`dan teknemize binerek Fethiye Körfezi`nin birbirinden güzel adalarını gezip, Akdeniz in kokusunu içimize çekerek, koylarında gün boyu bol bol denize giriyoruz. Gezeceğimiz yerler arasında Göcek Adası, Yassıca Adası, Zeytinli Ada, Domuz adası sayılabilir. (Teknelerde verilen yüzme molaları hava ve deniz durumuna göre tekne kaptanları tarafından değiştirilebilir.) 

2. Program  Korkmaz A.Ş.isi

İsteyen misafilerimiz ise  Fethiye jeep safari turu yoğun bir program olmakla birlikte konsepti diğer turlardan tamamen farklıdır. Unutulmaz maceralar, kanyon yürüyüşü ve su savaşlarıyla ruhunuzdaki çocuk eğlencenin doruklarına çıkacak. Bu programda tüm ruhu genç, maceraperest misafirlerimizi bekliyoruz. Rehberimiz ile yapacağınız kanyon yürüyüşünde doğanın sunmuş olduğu mükemmelliğe tanıklık edeceksiniz. Alacağımız öğle yemeğimizin ardından programa isteyen misafirlerimizin Tubing ( funny rafting) aktivitesine katılmasıyla devam edeceğiz. Gün sonu çamur banyomuzla aktivitemizi tamamlayıp  bu turumuzu noktalıyoruz. (extra )

Günün sonuna doğru Fethiye Marina`ya geri dönüyoruz. Ardından Muğla-Yörük kültürünün tanıtıldığı ve aynı zamanda Fethiye ve çevresinden çıkan birçok bitki, yağ ve balın sunulduğu Yörük Pazarı`na uğruyoruz. Tadım ve tanıtımlar ardından arzu eden misafirlerimiz burada alışveriş yapabilirler. Fethiye de bulunan otelimize tekrar dönüyoruz. Akşam yemeğimiz otelimizde. Arzu eden misafirlerimizle Fethiye gecelerini doyasıya yaşamak için lobide buluşuyoruz. (extra )

 


Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır (Tur Ücretine Dahildir)
Öğle Yemeği: Kelebekler Vadisi Tekne: Balık veya Izgara Seçeneği, Makarna, Salata (Tekne turu Ücretine Dahildir)
Tekne Turu: 2.Tekne Turu (Tur Ücretine Dahil Değildir) (100 TL 

Jeep Safari :

Akşam Yemeği: Otelde Alınacak Olup (Tur Ücretine Dahildir)

Konaklama: Fethiye Otellerinde Gerçekleştirilecektir.
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 37 Km
Otele Giriş Saati: 19.30  Korkmaz A.Ş.



5 Gün: RUM KÖYÜ KAYAKÖY - DALYAN TEKNE TURU - İZTUZU PLAJI YÜZME MOLASI - CARETTA & CARETTA - KAUNOS KRAL KAYA MEZARLARI -

Sabah otelde alınan açık büfe kahvaltımızın ardından Hisarönü mevkiinde bulunan eski bir Rum köyü olan ve yaklaşık 4000 e yakın nüfusu bünyesinde barındıran ve şuanda terkedilmiş hayalet köy Kayaköy`ü ziyaret ediyoruz. Burada köyün ara sokaklarında dolaşırken, eski yerleşimcilerin izleri bizleri geçmişe götürecek. Buranın temiz dağ havasını içimize çekerek bu sefer otobüsümüz bizleri Babadağ`ın hemen eteğinde bulunan Belcekız mevkine getiriyor. Burada Türkiye`nin en eşsiz denizlerinden olan Ölüdeniz`de denize girmek için sizlere serbest zaman veriyoruz. Bu keyifli deniz molasının ardından Fethiye den hareketle Dalyan`a geliyoruz. Buradan bineceğimiz kanal teknesiyle saçlarından sazlıkların, gözyaşlarından da denizi Köyceğiz Gölü`ne bağlayan su kanalının oluştuğu, efsanesi dilden dile anlatılan Byblis ve Kaunos un hüzün dolu hikâyesini dinleyerek, Kral Kaya Mezarları`nı panoramik olarak görüyoruz ve tabi ki Atlantik okyanusundan Anadolu sahillerine yumurta bırakmaya gelen dünyaca ünlü Caretta Caretta cinsi deniz kaplumbağalarını görmek ve denize girmek için teknemizle İztuzu Plajı`na gidiyoruz. Buradaki yüzme molamızın ardından tekrar teknemizle kanalı takıp ederek otobüsümüze ulaşıyoruz (3.tekne turu). Dalyan beldesinden ayrılarak Muğla - Yatağan - Aydın - İzmir - Manisa - Balıkesir   üzerinden Bursa'ya varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi almış olduğumuz noktalara bırakarak bir başka Gezzytur.com organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

Öğle Yemeği:
Tekne Turu: .Dalyan tekne turu (Ekstra)     (Öğle Yemeği tekne turu ücretine dahil )
Akşam Yemeği: Dönüş yolunda İzmir- Aydın Otobanı Varan Dinlenme Tesislerinde alınacaktır (Tur Ücretine Dahil Değildir)

Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR
Mola Tesisleri: Susurluk Karagül dinlenme  Tesisi Korkmaz A.Ş.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.03.2024 17:24 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.