Maşukiye Sapanca Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: GÜNÜBİLİK TUR AKTİVİTESİ
KONAKLAMA GÜN SAYISI: KONAKLAMA YOK
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: MAŞUKİYE - SAPANCA GÖLÜ
KALKIŞ SAATLERİ VE DURAKLARI: TURUMUZ SABAH HAREKET EDER.

  • 07.00 KORUPARK AVM ÖNÜ 
  • 07.30 GÖRÜKLE
  • 08.00 BURSA KENT MEYDANI AVM ÖNÜ
Kalkış Yerleri: 07.00 KORUPARK AVM ÖNÜ 07.30 GÖRÜKLE 08.00 BURSA KENT MEYDANI AVM ÖNÜ
PROGRAM
Maşukiye Sapanca Turu

Sabah belirtilen kalkış noktalarından siz değerli misafirlerimizi alarak turumuza başlamak üzere GEZZYTUR (gezzytur.com) araç içi ikramlar eşliğinde yola çıkıyoruz. İlk sabah kahvaltı molasını geçekleştirmek için ilk durağımız olan Değirmendere (Ağaç Heykeller) bölgesine gidiyoruz. Çay, kahve molamızı veriyor ve Değirmendere bölgesi Ağaç Heykelleri fotoğraflamamızın ardından araçlarımıza binerek Sapaca gölünü gezmek üzere yola çıkıyoruz. 

Sapanca gölü çevresinde vereceğimiz 1 saatlik serbest zaman diliminde muhteşem göl kenarı sahil kıyısında vakit geçirebilir ve bolca gezebilirsiniz. 

Sapanca turumuzu gerçekleştirildikten hemen sonra tekrar araçlarımıza binerek yola çıkıyor ve yeşili ile doğası ile adeta ruhumuzu dinlendirecek olan Maşukiye ‘ye geçiyoruz. Maşukiye ‘de Yeşil vadi, şelale ve vadi içinde doğa yürüyüşlerini gerçekleştiriyoruz. Hemen ardından tur rehberimiz Maşukiye ’de serbest aktivite ve alışveriş için serbest zaman veriyor. Maşukiye ilçesinde grup indiriminden yararlanıp ATV veya Jeep kiralayabilir ve safari yapabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz köy pazarından alışveriş yapabilir. (Ekstra)

Maşukiye turumuzu tamamladıktan turumuzu tamamlamak üzere Bursa’ya doğru yola çıkıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi istemeyerek de olsa aldığımız noktalara geri bırakıyor ve bir daha ki GEZZYTUR (gezzytur.com)  etkinliklerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 

Rota: Bursa - Maşukiye (143Km), Maşukiye - Sapanca (11Km), Sapanca –Gölü -  Bursa (285Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: (585Km)

Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur Ücretine Dahil)
Öğlen Yemeği: Serbest (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzeri serbest menü (Ekstra)

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 02.05.2024 10:33 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.