Kerpe Kefken Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik Gezi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: KERPE - KEFKEN - KUMCAĞIZ KÖYÜ - PEMBE KAYALIKLAR - BOL BOL YÜZME MOLASI
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.30 MUDANYA BUDO İSKELESİ ÖNÜ
  • 07.00 BURSASPOR ACEMLER METRO İSTASYONU önü
  • 07.30 GÖRÜKLE
  • 08.00 BURSA KENT MEYDANI
  • 08.30 GEMLİK
  • 09.00 YALOVA
Kalkış Yerleri: 06.30 MUDANYA BUDO İSKELESİ ÖNÜ 07.00 BURSASPOR ACEMLER METRO İSTASYONU önü 07.30 GÖRÜKLE 08.00 BURSA KENT MEYDANI 08.30 GEMLİK 09.00 YALOVA
PROGRAM
Kerpe Kefken Turu

Değerli misafirlerimiz;

Belirtilen saatlerde ve duraklardan sizleri alarak GezzyTur araç içi kahvaltı paketi eşliğinde yolculuğumuza başlıyoruz.Eğlenceli yolculuğumuzun ardından KEFKEN - KERPE noktasına ulaşıyoruz. Korkmaz A.Ş.

Yaz güneşinin keyfini çıkardığımız bu günlerde yüzme molası bol bir gezi dikkatinizi çekebilir. Eşsiz bir manzara ve KARADENİZ kıyılarında geçireceğimiz bir gün sizleri tüm iş yoğunluğundan ve stresinden uzak tutacak. Gezimiz BURSA - YALOVA - İZMİT - KANDIRA üzerinden şirin balıkçı kasabası KEFKEN ile başlayacak. KEFKEN KUMCAĞIZ’ DA akşam üzerine kadar vereceğimiz yüzme molamızın ardından, gün batımında pembe kayaları görüp fotoğraf çekme fırsatı bulacağız.  Sonrasında KARADENİZ’ İN doğal koylarından biri, birçok film ve video kliplerinde kullanılan ilginç kayalıkları ile KERPE’ DE KARADENİZ manzarası eşliğinde deniz kenarında balık ziyafeti yapıyoruz. Çay - kahve molası veriyoruz. (ekstra) Son olarak KERPE’ DE vereceğimiz serbest zaman akabinde Kandıra üzerinden Bursa’ya hareket ediyoruz. Bir dahaki Gezzy Tur (gezzytur.com) etkinliklerinde bir araya gelmek üzere siz değerli konuklarımızla vedalaşıyoruz.  Korkmaz A.Ş.

ROTA: BURSA - İZMİT - KANDIRA - KERPE - KEFKEN  (200 Km)
TOPLAM KAT EDİLECEK MESAFE: (400 Km)

SABAH YEMEĞİ: Araç içi kahvaltı paketi (Tur ücretine dahil)
ÖĞLE YEMEĞİ: KEFKEN serbest alınacak (Ekstra)
AKŞAM YEMEĞİ: KERPE serbest alınacak (Ekstra) Korkmaz A.Ş.

BURSA`YA VARIŞ: ORTALAMA 22.00 – 23.00 gibi Korkmaz A.Ş.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 05.05.2024 09:29 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.