Bozcaada Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik TUR Aktivitesi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELERBOZCAADA – RÜZGAR DEĞİRMENLERİ - MERMER BURNU CENEVİZ KALESİ – SUALTI MÜZESİ- RUM MAHALLELERİ - 
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: (Turumuz gece hareket eder)

  • 01.30 KORUPARK ÖNÜ
  • 02.00 BURSA KENT MEYDANI
  • 02.30 GÖRÜKLE 
Kalkış Yerleri: 01.30 KORUPARK ÖNÜ 02.00 BURSA KENT MEYDANI 02.30 GÖRÜKLE
PROGRAM
Bozcaada Turu

Değerli misafirlerimiz; Sizleri belirlenen saat ve duraklardan alarak keyifli bir gün için tarihi doku ve özgün mimarisini yıllardır muhafaza eden Bozcaada ‘ya ulaşmak için yola koyuluyoruz. Geyikli iskelesinden 30 dk. feribot yolculuğu sonunda Bozcaada kalesi tüm ihtişamıyla bizi karşılıyor. Bozacada'da vereceğimiz kahvaltı molamızın ardından gezimize başlıyoruz. KorkmazgA.Ş.
Adada Rüzgâr Değirmenlerini, Mermer Burnunu görüp, Göztepe'den panoramik manzarayı izledikten sonra Ceneviz Kalesi ve Sualtı Müzesini gezip Ege'nin enfes balıklarından tadabileceğiniz Balık Restoranlarında öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Yemek sonrası dileyen konuklarımız dolmuşla Ayazma plajına yüzmeye gidebilir, dileyen konuklarımızda adanın ılık rüzgârı ile birlikte yürüyüş yapabilir. Adada yaşayan köylü kadınların yaptığı meşhur domates reçeli ve şarap alışverişinden sonra deniz kıyısında çaylarımızı yudumlayıp Feribota binerek Bursa’ ya dönüş yolculuğuna geçiyoruz. Sizleri tekrar aldığımız noktalara geri bırakarak Bir başka GezzyTur (Gezzytur.com) organizasyonunda görüşünceye dek vedalaşıyoruz. Turumuzun sonu Hoşçakalın.
Ekstra Program: Dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Bozcaada'da 1 saatlik ATV Safari yapabilir. (150TL)  Korkmaz A.Ş.
 

Rota: Bursa – Geyikli İskelesi (311Km) Bozcaada Ada içi gezileri (35Km) Geyikli İskelesi – Bursa (311Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: (657Km) Korkmaz A.Ş.

Sabah Kahvaltısı:  Bozcaada'da alınacak (Ekstra)
Öğlen Yemeği: Bozcaada içinde tavsiye edilen restoranda alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Serbest zaman Bozcaada (Ekstra) Korkmaz A.Ş.

Ayazma plajına dileyen misafirlerimiz yüzmek için minibüslerle gidebilirler.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 25.04.2024 22:29 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.