Beypazarı Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: GÜNÜBİLİK TUR AKTİVİTESİ
KONAKLAMA GÜN SAYISI: KONAKLAMA YOK
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: BEYPAZARI- HIDIRLIK TEPESİ- BEYPAZARI EVLERİ- MÜZE- HALK PAZARI- EL İŞÇİLİĞİ GÜMÜŞ ATOLYELERİ- İNÖZÜ VADİSİ- NALLIHAN KUŞ CENNETİ- NALLIHAN
KALKIŞ SAATLERİ VE DURAKLARI: GECE HAREKET EDER (Tur kalkış tarihinin önceki gecesi)

  • 00.00 KORUPARK AVM ÖNÜ 
  • 00.30 GÖRÜKLE
  • 01.00 BURSA KENT MEYDANI AVM ÖNÜ
  • 01.20 KESTEL 
  • 02.00 İNEGÖL
Kalkış Yerleri: 00.00 KORUPARK AVM ÖNÜ 00.30 GÖRÜKLE 01.00 BURSA KENT MEYDANI AVM ÖNÜ 01.20 KESTEL 02.00 İNEGÖL
PROGRAM
Beypazarı Turu

Değerli GEZZYTUR Misafirleri;

Gece belirtilen saat ve duraklardan siz değerli misafirlerimizi alarak turumuza başlıyoruz. Yol güzergahı olarak sırası ile Bursa, Bozüyük, Eskişehir, Sivrihisar, Polatlı, Beypazarı güzergahını kullanıyoruz. Gezimizin ilk durağı Beypazarı'nda kahvaltımızı alıyor ve çaylarımızı yudumlayıp yol yorgunluğumuzu üzerimizden atıyoruz. Kahvaltı ve dinlenmemizin hemen ardından buraya gelenlerin ilk uğrak yeri olan ve şehrin tüm güzelliklerinin bir arada görülebildiği Hıdırlık tepesine çıkıp şehrin panoramik görüntüsünü izlemeye başlıyoruz. Burada bol bol fotoğraf çekebilir ve temiz oksijeni ciğerlerinizde hissedebilirsiniz. 

Hıdırlık Tepesi gezimizin ardından elbette Beypazarı hatırası veya sizleri bekleyen dostlarınıza veya sevenlerine küçük bir hediye almak istersiniz. İşte sizlere bolca serbest zaman vereceğimiz ve beraber gezeceğimiz yerler olan sırası ile Beypazarı evleri, Müze, Halk Pazarı ve El işçiliği Gümüş Atölyelerini gezip alışveriş yapıyoruz. Dileyenler meşhur Beypazarı kurusundan da alabilirler. Daha sonra maden suyu işletmelerine geçip soda ikramlarının ardından doğal bitki örtüsü ve mağara kalıntılarıyla farklı bir görünüme sahip olan İnözü vadisi ne geçiyor ve fotoğraf çekimi yapıyoruz. Burada ki serbest zamanımızın ardından dönüş yolu üzerinde bulunan Nallıhan kuş cenneti ve bayanların el emeği oya ve takıları alışverişi için Nallıhan şehir merkezine uğrayıp Bursa'ya doğru dönüş yolculuğuna başlıyoruz. 

Bursa'ya varış saatimiz ortalama tahmini 24,00 civarı oluyor. Sizleri aldığımız noktalara geri bırakarak, istemeyerek de olsa bir daha ki GEZZYTUR (gezzytur.com) gezilerinde ve etkinliklerinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz. 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 04.05.2024 17:29 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.