Assos Bozcaada Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 1 Gece 2 Gün (GECE YOLCULUKLARI DAHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: Assos Bölgesi 
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: AYVALIK- MADEN KOYU- AKVARYUM KOYU- YUMURTA ADASI KOYU- CUNDA ADASI – ŞEYTAN SOFRASI GÜN BATIMI- ASSOS ANTİK LİMAN-ATHENA TAPINAĞI- BOZCAADA- AYAZMA PLAJI
SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.00 KORUPARK ÖNÜ
  • 06.30 BURSA KENT MEYDANI
  • 07.00 GÖRÜKLE 
Kalkış Yerleri: 06.00 KORUPARK ÖNÜ 06.30 BURSA KENT MEYDANI 07.00 GÖRÜKLE
PROGRAM
1 Gün: GECE YOLCULUĞU Tura başlama

Siz saygıdeğer misafirlerimizi belirtilen saat ve duraklardan alarak GezzyTur (gezzytur.com) araç içi vereceğimiz kahvaltı paketi ile birlikte Güleryüz ve kaliteli hizmet ilkesi ile birlikte yolculuğumuza başlıyoruz. Saat 11:00’de Ayvalık bölgesine varıyoruz. Ayvalık iskelesinden teknemize biniyor ve gün boyu sürecek tekne yolculuğumuza başlıyoruz. (Ayvalık Tekne Turu) Gün boyunca 3 koyda yüzme molası veriyoruz. (Maden Koyu, Akvaryum Koyu, Yumurta Adası Koyu ve Cunda Adası) Öğle yemeği olarak teknede sınırsız balık ve salata mevcuttur. (Bölgeye özgü Papparina balığı) ardından meyve ikramımız olacaktır. Saat 16:00’da Cunda Adası’na çıkıyoruz. Yaklaşık 1 saatlik serbest zaman diliminden sonra Şeytanın ayak izinin olduğuna inanılan Şeytan Sofrasına hareket ediyoruz. Rehberimizden buranın hikayesini dinledikten sonra gün batımı eşliğinde Kahvelerimizi yudumluyor fotoğraflarımızı alıyor ve otelimize hareket ediyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Tekne içinde alınıyor. (Sınırsız balık + Salata) makarna ve meyve ikramı (Tur Ücretine Dahil)
Akşam Yemeği: Konaklama otelimizde açık büfe olacak alınacaktır. (Tur Ücretine Dahil)

Konaklama Yeri: Assos Eden Gardens Hotel
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Bursa- Ayvalık (285Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 285Km
Mola Yerleri: Susurluk Karagül Dinlenme Tesisi



2 Gün: ASSOS ANTİK LİMAN-ATHENA TAPINAĞI- BOZCAADA- AYAZMA PLAJI

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında Assos Antik Limana iniyoruz. Bu küçük ve Şirin Limanda bir süre dolaştıktan sonra Akropol’e doğru çıkıyoruz. Dor stilinde inşa edilmiş olan Assos Athena Tapınağı Hüdavendigar camii ve kuş bakışı Midilli Adası manzarası eşliğinde Rehberimizden buranın tarihini dinliyoruz ve köyde vereceğimiz küçük bir kahve molası sonrasında Bozcaada’ya hareket ediyoruz. Geyikli iskelesinden feribota biniyor ve 30- 45 dakikalık bir yolculuk sonrasında Bozcaada’ya ulaşıyoruz.

Izgara Planlı mahalleler ve bu mahallelerin içinde hem Türk hem de Rum Mimarisinin iç içe geçmiş örnekleri inanılmaz bir fotoğraf platosu oluşturuyor. Meryem Ana Kilisesi, Eski Rum İlkokulu (Şimdilerde Otel olarak kullanılıyor) gibi yapıları göreceğimiz güzel bir gezinti yapıyoruz. Ardından meşhur Çınar Altında kahve molası veriyoruz. Limanın tam ucunda bulunan Bozcaada Kalesini de ziyaret ettikten sonra Ayazma plajına gidiyor ve burada bir yüzme molası veriyoruz öğle yemeklerimizi de burada serbest bir şekilde aldıktan sonra rehberimizin verdiği zamanlamaya uyarak dönüş feribotumuza biniyor ve tekrar Geyikli İskelesine dönüyoruz. Buradan sonra Çanakkale – Bandırma – Karacabey üzerinden Bursa’ya dönüyor ve siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakıyoruz. Bir başka keyifli ve neşeli GezzyTur (Gezzytur.com) Seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyor sizleri aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Sabah otelimizde serpme veya açık büfe olarak alınıyor (Tur Ücretine Dahil)
Öğle Yemeği: Ayazma Plajında yüzme molası esnasında serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzerinde dinlenme tesislerinde alınıyor. (Ekstra)

Konaklama Oteli: DİKKAT BU GECE KONAKLAMA YOKTUR.
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Assos – Geyikli İskelesi (67Km) – Geyikli İskelesi – Bursa (311Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 378Km
Mola Yerleri: Susurluk Karagül Tesisleri

TOPLAM TUR MESAFESİ: 663Km



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 05.05.2024 15:55 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.