Assos Behramkale Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: Günübirlik Gezi
KONAKLAMA ve KONSEPT: Konaklama yok
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: BERHAMKALE – ATHENA TAPINAĞI – ASSOS ANTİK KENTİ – ASSOS ANTİK LİMANI – KADIRGA KOYU – YEŞİLYURT KÖYÜ
HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: Tur çıkış tarihi günü sabah hareket eder.

  • 06.00 KORUPARK ÖNÜ
  • 06.30 BURSA KENT MEYDANI
  • 07.00 GÖRÜKLE 
Kalkış Yerleri: 06.00 KORUPARK ÖNÜ 06.30 BURSA KENT MEYDANI 07.00 GÖRÜKLE
PROGRAM

Siz saygıdeğer misafirlerimizi belirtilen saat ve duraklardan alarak GezzyTur araç içi kahvaltı paketi eşliğinde hatıralarınızda iz bırakacak Assos Berhamkale turumuza başlamak üzere yolculuğumuza başlıyoruz. Güzergahımız üzerinde Balıkesir Akçay’a geçiyor ve sonrasında sağlı sollu zeytinliklerle kaplı sahil yolundan Midilli Adasını izleyerek Behramkale köyüne ulaşıyoruz.Andezit taşından yapılmış taş evlerin arasında köyü gezmeye başlıyoruz. Mahalle aralarında Yörüklerin el işi ürünlerinden alışveriş yapabiliyorsunuz. Behramkale köyü turumuzu tamamlayıp Felsefenin doğuş yeri olarak bilinen Athena tapınağına geçiyoruz. Ardından tapınağın hemen alt kısmında bulunan Assos Antik Limana iniyoruz. Limanda serbest zaman veriyoruz dileyen misafirlerimiz dondurmaya yiyebilir dileyen misafirlerimiz ise etrafta bulunan tesislerde Midilli’ye doğru çaylarını yudumlayabilir. Limanda gezimizi tamamlayıp Kadırga koyuna varıyoruz. Kadırga koyu çevredeki en berrak sahiller arasında diyebilir koyda 2 saatlik hem yüzme molası hem de öğle yemeği molası veriyoruz. Molanın ardından o bölgeden ayrılıp Kazdağı’nın en popüler köyleri arasında bulunan Yeşilyurt köyüne gidiyoruz. Bu köyü de rehber eşliğinde gezip meydandaki köy kahvesinde yorgunluk molası verip turumuzu sonlandırmak üzere 19,00 civarı Bursa’ya doğru ola Çıkıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara geri bırakarak, bir başka GezzyTur (gezzytur.com) organizasyonlarında buluşmak üzere istemeyerek de olsa veda ediyor ve turumuzu sonlandırıyoruz.

Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur ücretine dahil)
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda veya serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Dönüş yolunda dinlenme tesislerinde. (Ekstra)

Güzergah ve Rota Bilgileri: Bursa - Berhamkale (303Km) Şehir içi gezileri (24Km) – Assos - Bursa (300Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 630Km
Mola Yerleri: Susurluk Karagül Dinlenme Tesisleri

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 29.04.2024 19:08 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.