Pamukkale Salda Turu Tur Programı

TURUN TOPLAM SÜRESİ: 2 Gece 3 Gün (GECE YOLCULUKLARI DAHİL TOPLAM)
KONAKLAMA ve KONSEPT: 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
KONAKLAMA YERLERİ: İzmir Otelleri
GEZİLECEK YERLER VE AKTİVİTELER: PAMUKKALE TRAVERTENLER - KIZILSI - KARAHAYIT - SAGALASSOS ANTİK ŞEHRİ - SALDA GÖLÜ - PİA İLE SOHBET - İMZA GÜNÜ

HAREKET SAATLERİ VE DURAKLARI: (Turumuz gece hareket eder.)

  • 22.00 BEYLİKDÜZÜ MİGROS ÖNÜ
  • 22.30 BAKIRKÖY İNCİRLİ ALFERMO ÖNÜ 
  • 23.30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ 
  • 23.45 KARTAL KÖPRÜSÜ OTOBÜS DURAĞI 
  • 00.00 ÇAYIROVA MC DONALDS ÖNÜ 
Kalkış Yerleri: 22.00 BEYLİKDÜZÜ MİGROS ÖNÜ 22.30 BAKIRKÖY İNCİRLİ ALFERMO ÖNÜ 23.30 KADIKÖY EVLENDİRME DAİRESİ ÖNÜ 23.45 KARTAL KÖPRÜSÜ OTOBÜS DURAĞI 00.00 ÇAYIROVA MC DONALDS ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: TURA BAŞLAMA - GECE YOLCULUĞU

Siz saygıdeğer GezzyTur misafirlerimizi belirtilen saat ve duraklardan alarak GEZZYTUR (Gezzytur.com) araç içi ikramlarımız eşliğinde hatıralarınızda iz bırakacak PAMUKKALE SALDA Gölü  turumuza başlamak üzere gece yolculuğumuza başlıyoruz. Bursa - Balıkesir – Akhisar üzerinden sabahın erken saatlerinde Karahayıt ’a varıyoruz.



2 Gün: Pamukkale - Hierapolis - Kızılsu

Değerli misafirlerimiz ilk olarak yılın her mevsiminde ana kaynağından “58” derece çıkan Karahayıt ‘ın kendine has kırmızı renkli şifalı termal suyu ve termal çamuru Karahayıt Kaplıcaları (Kırmızı Su) nı ziyaret ediyoruz. Ardından 'her derde deva' şifalı suları ve travertenleriyle, Türkiye'nin turizm cennetlerinden biri. Unesco'nun 'Dünya Kültür Mirası Listesi'nde bulunan Pamukkale’ye keşfe Hierapolis Antik Kenti ile başlıyoruz. Burası Pamukkale Travertenlerini görmek için gelenlerin tarihte yolculuk yapabileceği bir güzelliğe sahip. Bir Frigya kenti olduğu öne sürülen Pamukkale Hierapolis Antik kenti, Bergama Kralı II. Eumenes tarafından kurulduğu da düşünülmektedir. Giriş kapısında ise Medusa figürü bulunur. M.S 395 yılında Bizans’ ait olan alanı, 1210 yılında Anadolu Selçuklular kendi sınırlarına katmıştır. Antik havuz (Kleopatra Havuzu), Antik tiyatro, Frontinus caddesi ve seyir terasları göreceğimiz yerler arasında. Ardından doğal su kaynaklarından çıkan su içindeki karbondioksitin buharlaşması sonucu, geriye kalan karbonatlı minerallerin kristalleşmesi ile oluşan ünlü beyaz Pamukkale Travertenleri 'ni gezdikten sonra otelimize doğru yola çıkıyoruz. Konaklama ve Akşam yemeği otelimizde.

Sabah Kahvaltısı: Pamukkale’de tavsiye restoranda yâda serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda yâda serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Konaklama otelimizde açık büfe olacak alınacaktır. (Tur Ücretine Dâhil)

Konaklama Oteli: Tripolis Hotel - Richmond Pamukkale Thermal Resort Vb.
Güzergâh ve Rota Bilgileri: İstanbul -Bursa(193Km) Bursa- Karahayıt (424Km) | Karahayıt – Hierapolis  (5Km) | Çevre Gezileri (10Km)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 622Km
Mola Yerleri: Susurluk Karagül Dinlenme Tesisi – İhtiyaç Molaları için Opet İstasyonları 



3 Gün: Salda Gölü - Sagalassos Antik Şehri

Sabah otelimizde alınan açık büfe kahvaltı sonrasında Pamukkale'den ayrılıp Salda Gölü ’ne ulaşıyor ve burada vereceğimiz serbest zamanda bol bol fotoğraflar çekip, Salda Gölünün güzelliklerini yaşadıktan sonra Ağlasun ilçesinde yer alan Batı Toroslara kurulmuş Sagalassos Antik Kenti ’ni gezmeye başlıyoruz. Sagalassos Antik Kenti içerisinde bulundurduğu Antoninler Çeşmesi, Agorolar, Hamam Kalıntıları, kişiye özel Kütüphanesi, Odeonu ve Dünya’nın en yüksekteki Antik Tiyatrosu olan, 9000 kişilik tiyatrosu ile bizi ağırlayacaktır. Sagalassos Antik Kentinde yapacağımız yürüyüş bizlere inanılmaz anılar katacaktır. Antik kent gezimiz sonrasında İstanbul'a doğru dönüşe geçiyoruz. Siz değerli konuklarımızı aldığımız noktalara geri bırakarak, Bir daha ki GezzyTur (gezzytur.com) organizasyonlarında ve gezilerinde buluşmak üzere gezimizi sonlandırıyor ve vedalaşıyoruz. Hoşçakalın.

Sabah Kahvaltısı: Konaklama otelimizde açık büfe olacak alınacaktır. (Tur Ücretine Dâhil)
Öğle Yemeği: Rehberimizin tavsiye ettiği restoranda yâda serbest olarak alınıyor (Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üzeri dinlenme tesislerinde serbest olacak alınacaktır. (Ekstra)

Konaklama Oteli: DİKKAT BU GECE KONAKLAMAMIZ YOKTUR.
Güzergâh ve Rota Bilgileri: Pamukkale – Salda Gölü (106Km) | Salda Gölü – Sagalassos   (116Km) | Sagalassos  – Bursa (406Km) Bursa - İstanbul (193KM)
Toplam Kat Edilecek Mesafe: 886Km
Mola Yerleri: Susurluk Karagül Dinlenme Tesisi – İhtiyaç Molaları için Opet İstasyonları
TOPLAM TUR MESAFESİ: 1508Km



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 28.03.2024 22:13 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.