1 Gece Otel konaklamalı Uludağ Kayak Turu Tur Programı

 

Uludağ'ın zirvesinde kayak keyfi sizleri bekliyor. Muhteşem manzarası ve eşsiz doğası ile keyifli bir tatile hazır olun.

Beylikdüzü Migros Önü (06:00

Bakırköy İncirli Alfemo Önü (06:30)

Mecidiyeköy Yapıkredi Bankası Önü (07:20) Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü (07:40)

Kartal Köprüsü Otobüs Durağı (08:00) 

Çayırova Mc Donalds Önü (08: 15) 
Yalova Yolu Özdilek (08: 45)
Kalkış Yerleri: Beylikdüzü Migros Önü (06:00 Bakırköy İncirli Alfemo Önü (06:30) Mecidiyeköy Yapıkredi Bankası Önü (07:20) Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü (07:40) Kartal Köprüsü Otobüs Durağı (08:00) Çayırova Mc Donalds Önü (08: 15) Yalova Yolu Özdilek (08: 45)
PROGRAM
1 Gün: CUMALIKIZIK- TAM GÜN ULUDAĞ

 Siz değerli misafirlerimizle buluşmanın ardından araç içerisinde kahvaltı paketi ikramlarımız eşliğinde yaklaşık 4 - 4,5 saatlik Uludağ yolculuğumuza başlıyoruz. Karlar ile örtülmüş ormanlar arasından yapacağımız yolculuğumuzun sonunda Uludağ Kayak Merkezi`ne varıyoruz. İlk olarak otele yerleşiyoruz. Dileyen misafirlerimiz anlaşmalı olduğumuz kayak evinden gerekli ekipmanların kiralanmasının ardından (ekstra) gün boyu kayak keyfi yapabilir, telesiyej ile zirveye çıkabilir, çevre gezisi yapabilirler. Dileyen misafirlerimiz bölgedeki kafe ve restoranlarda vakit geçirebilir veya bembeyaz karlarla örtülmüş olan doğanın eşsiz karelerini fotoğraflayabilirler. Akşam yemeğimizin ardından dileyen misafirlerimiz otelimizin imkanlarından faydalanabilir ve gece kulübü etkinliğine katılabilir. (ekstra)

 

Sabah Kahvaltısı: Araç içi kahvaltı paketi (Tur ücretine dahil)

Öğle Yemeği: Uludağ`da   otelde alınacaktır (Tur ücretine dahil)

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. (Tur ücretine dahil)

Güzergâh: İstanbul--Bursa / 250 KM

Konaklama Oteli:  Kervansaray otel uludağ 



2 Gün: YEŞİL CAMİ-EMİR SULTAN-ULUCAMİ-KOZAHAN -TOPHANE-MURADİYE KÜLLİYESİ

 Otelde alacağımız kahvaltı ardından Uludağ eteklerindeki, Yeşili, Şeftalisi, Kebabı, İpeği, Bıçağı ve kaplıcalarıyla meşhur, Osmanlı İmparatorluğu`nun kuruluşunda öncülük etmiş, adını; Şehri kuran Bithynia Kralı 1.Prusias`dan alan Bursa`ya varış. Heykel ve Yeşil (Yeşil Camii ve Yeşil Türbe) ve Emir Sultan türbesi gezileri takiben serbest zaman ardından. Tarihi Kapalı Çarşı ve Ulu Camii gezildikten sonra Osman Gazi ve Orhan Gazi`nin türbelerinin bulunduğu Tophane`ye çıkıyor ve şehrin panoramik fotoğrafını çekiyoruz. Ardından Muradiye külliyesini görüyor ve dönüş yolculuğuna geçiyoruz. 

Sabah Kahvaltısı:  Otelde alınacaktır (Ücrete dahildir)

Öğle Yemeği: Bursa`da menü olarak alınacaktır. (Ekstra)

Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. (Ücrete dahildir)

Güzergâh: İstanbul-İznik -Cumalıkızık-Bursa / 250 KM

Konaklama Oteli: Tiara Termal Otel



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Notlar

İptal Şartları
GEZZY TOUR
Akpınar Mh. Sanayi Cad. No:400 - 11 Osmangazi
0850 306 1616


Bu çıktı 25.04.2024 16:00 tarihinde verilmiştir. GEZZY TOUR tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.